www.filtre-auto.ro | www.placute-frana.ro
Discuri frana



Informatii legale


Specificatiile tehnice, pozele sau preturile produselor prezente pe acest web-site sunt informative si pot fi schimbate fara o instiintare prealabila, iar Coasta de Est Tuning nu isi asuma nici o responsabilitate asupra schimbarilor care ar putea surveni.

Imaginile produselor de pe acest site sunt cu titlu de prezentare. Culorile pot diferi in functie de setarile monitorului sau ale imprimantei.

Continutul acestui site (texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi, baze de date si orice alte date) este proprietatea S.C. COASTA DE EST TUNING S.R.L. si este protejat conform Legii Drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. COASTA DE EST TUNING S.R.L. a oricaror din elementele enumerate se pedepseste conform legilor in vigoare.

Toate preturile din cadrul acestui web-site sunt exprimate in RON si includ TVA. Plata se poate face numerar sau cu Ordin de Plata.

Discurile de frana, exceptie discurile EBC, beneficiaza de garantie pe o perioada de 18 luni fara limita de kilometri in baza bonului sau a facturii emise.
Discurile de frana EBC beneficiaza de garantie pe o perioada de 6 luni fara limita de kilometri in baza bonului sau a facturii emise.
Pentru a beneficia de garantie, discurile de frana trebuie montate intr-un service autorizat RAR.


S.C. COASTA DE EST TUNING S.R.L.
RO22673539
J40/20529/2007


www.revizie-completa.ro | www.honda-shop.ro | www.eventsauto.ro            cum cumpar ? | contact | informatii legale | confidentialitatea datelor
© Copyright 2021 Coasta de Est Tuning